dilluns, 9 de gener del 2012

LEISHMANIA

AQUEST 2012 COMENÇA AMB BONES NOTÍCIES

Canileish la primera i única vacuna per la prevenció de la leishmaniosis.

Quant podem començar a posar la vacuna? La podem posar a partir dels sis mesos. perquè? és necessari que el seu sistema immunitari sigui madur.

Quina és la pauta de vacunació que hem de seguir? Es tracta d'una vacuna que consta de tres dosis que s'apliquen en un interval de tres setmanes i és imprescindible respectar el protocol per garantir la immunitat.

S'ha d'aplicar cada any? Sí, i no podem excedir-nos dels 12 mesos perquè sinó hem d'iniciar la pauta de vacunació de nou.

Podem vacunar tots els gossos? No, només aquells que no tenen leishmaniosis. Per això serà necesari fer primer un test de leishmania per certificar que l'animal no és portador de la malaltia.
Desgraciadament la vacuna encara no té poder terapèutic( de poder curar la malaltia ).

Com actua la vacuna? Aquesta vacuna aconsegueix estimular la immunitat cel.lular contra el paràsit, concretament davant Leishmania infantum que és la que tenim al país.
Gràcies a la vacuna s'aconseguiran tasses de protecció davant de la malaltia del 93%; per això com que el 7% encara pot quedar sense protecció, continuarem aconsellant l'ús dels productes repel.lents del mosquit que és el transmissor de la malaltia.
També aconseguirem que el rati de malalts que actualment és del 1/20 passarà a ser del 1/80 reduint d'una manera considerable la possibilitat de contagis a altres animals o a les persones.

http://www.argosclinica.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada